Hjerterdametouren 2019 er netop afsluttet. Det har været en dejlig varm og smuk sommerdag – godt vejr at cykle i – lige som vi ønskede det fra bestyrelsen. :o)

Der har i år været 433 tilmeldte til årets Hjerterdametouren. Selvom det er færre end sidste år, så er vi super glade for alle jer, som har været med til at gøre Hjerterdametouren 2019 til en god Hjerterdametouren.

Vi er stolte over, at vi i år har kunne donere 50.000 kr. til Hjerteforeningen. 

På billedet modtager Anne Kaltoft, administrerende direktør fra Hjerteforeningen, årets donation fra vores formand(kvinde) Conny Wahl. Hjerterdametouren har de sidste 8 år været med til at samle godt 420.000 kr. sammen til Hjerteforeningen.

 

Hallen er booket til næste år! Vi afholder Hjerterdametouren 2020 – lørdag d. 15. august 2020.

 

Vi takker alle vores fantastiske sponsorer. Uden jer var der slet ikke nogen Hjerterdametouren!
Vi takker alle hjælpere, som både op til, under og efter Hjerterdametouren har givet mange hjælpende timer, til at få dette flotte arrangement (hvis vi selv må sige det) op at stå. Vi er så taknemmelige for, at I vil hjælpe os!
Og tak til alle jer skønne kvinder, som har været med på årets Hjerterdametouren. Vi håber virkelig, at I har haft en skøn oplevelse.

Vi håber, at I alle vil sætte et kryds i kalenderen i 2020, så vi ses igen – til forhåbentlig et endnu en fantastisk Hjerterdametouren 2020.

 

Med mange taknemmelige og hjertelige hilsner

Bestyrelsen fra Hjerterdametouren