DSC_0566

Hjerterdametouren er et cykelløb kun for kvinder.

Din sikkerhed ligger os meget på sinde. Din deltagelse kræver, at du bærer cykelhjelm og i det hele taget overholder færdselsloven. Du får ikke lov til at stille til start, hvis du ikke har cykelhjelm.

På ruterne bevæger vi os ud i den skønne natur. Vi vil derfor opfordre dig til at tage hensyn til miljøet også mht. affald.

Hvis du vil gøre stop for at se på de skønne områder eller andet, bør du respektere privatlivets fred og lytte til din sunde fornuft.

Du deltager på eget ansvar. Det er vigtigt, at du lytter til din krop, hvis den har brug for væske, næring eller en pause. I det hele taget: pas på dig selv og pas på hinanden. Husk god cykel-kultur!

Triatlon-styr og “følgebil” er ikke tilladt. El-cykel er tilladt.

Vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende – dvs. at man ikke kan fortryde sin tilmelding og vi refunderer ikke tilmeldingsgebyret. Man har dog mulighed for at overdrage sit startnr. til en anden.

Du kan frem til løbsdagen kl. 10.00 ændre både navn og distance.

Hvis du er tilmeldt ‘Cykling for alle’-ruten (15 km), så har du ikke mulighed for at ændre distance.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive taget billeder på selve dagen.

Vælger du at “stå af ruten”, så er det vigtigt, at du melder det til løbskontoret, så vi ved, at du ikke længere er med i løbet. Du kan ringe på telefon 42 95 32 58, som er et særligt løbstelefonnummer, som du kan benytte.

Hav en god cykelkultur, så løbet er sikkert både for dig og dine med-cykellister!