DSC_0566

Hjerterdametouren er et cykelløb kun for kvinder.

Din sikkerhed ligger os meget på sinde. Din deltagelse kræver, at du bærer cykelhjelm og i det hele taget overholder færdselsloven. Du får ikke lov til at stille til start, hvis du ikke har cykelhjelm.

På ruterne bevæger vi os ud i den skønne natur. Vi vil derfor opfordre dig til at tage hensyn til miljøet også mht. affald.

Hvis du vil gøre stop for at se på de skønne områder eller andet, bør du respektere privatlivets fred og lytte til din sunde fornuft.

Du deltager på eget ansvar. Det er vigtigt, at du lytter til din krop, hvis den har brug for væske, næring eller en pause. I det hele taget: pas på dig selv og pas på hinanden. Husk god cykel-kultur!

Triatlon-styr og “følgebil” er ikke tilladt. El-cykel er tilladt.

Vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende. Skulle uheldet ske, man ikke kan stille op alligevel, kan man ændre navn og distance til og med løbsdagen d. 25. august 2018.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive taget billeder på selve dagen.

Vælger du at “stå af ruten”, så er det vigtigt, at du melder det til løbskontoret, så vi ved, at du ikke længere er med i løbet. Der bliver til dagen oprettet et særligt løbstelefonnummer, som du kan benytte.

Hav en god cykelkultur, så løbet er sikkert både for dig og dine med-cykellister!

Særligt for Juniorruten

Vi arbejder med noget helt særligt for vores junior-piger.