underside7

Hjerterdametouren er et cykelløb kun for kvinder.

Din sikkerhed ligger os meget på sinde. Din deltagelse kræver, at du bærer cykelhjelm og i det hele taget overholder færdselsloven. Du får ikke lov til at stille til start, hvis du ikke har cykelhjelm.

På ruterne bevæger vi os ud i den skønne natur. Vi vil derfor opfordre dig til at tage hensyn til miljøet også mht. affald.

Hvis du vil gøre stop for at se på de skønne områder eller andet, bør du respektere privatlivets fred og lytte til din sunde fornuft.

Du deltager på eget ansvar. Det er vigtigt, at du lytter til din krop, hvis den har brug for væske, næring eller en pause. I det hele taget: pas på dig selv og pas på hinanden.

Triatlon-styr og “følgebil” er ikke tilladt. El-cykel er tilladt.

Vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende. Skulle uheldet ske, man ikke kan stille op alligevel, kan man ændre navn og distance til og med d. 26. august 2017.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive taget billeder på selve dagen.

Vælger du at “stå af ruten”, så er det vigtigt, at du melder det til løbskontoret, så vi ved, at du ikke længere er med i løbet. Du kan i den forbindelse bruge løbstelefonen 42 95 32 58.

Hav en god cykelkultur, så løbet er sikkert både for dig og dine med-cykellister!

Særligt for Juniorruten

Der er voksne med ude på ruten. Kører en voksen forrest og bagerst i feltet. Hele ruten ligger på lukkede stier. Se ruten her.

Man skal være pige fra årgang 2003-2009 for at kunne deltage i ruten.

Efter man har cyklet turen, så er der kreative aktiviteter i hallen, hvor pigerne kan hygge sig indtil de voksne er kommet hjem til hallen igen.

Ligesom med de voksne, så skal pigerne også bære cykelhjelm for at kunne stille til start.