Kvindecykelløbet på Midtfyn i hjertet af Danmark

Lørdag den 26. august 2017

Fem ruter : Juniorrute, MTB, 25 km, 50 km og 100 km.

Pris

Ved tilmelding efter den 17. august 2017 og frem til løbsdagen den 26. august 2017 er prisen 395 kr.. På løbsdagen lukker tilmeldingen kl. 10.00.

For Juniorruten er prisen for deltagelse 195 kr. – uanset tilmeldingstidspunktet.

Du kan her se, hvad dit deltagergebyr går til. Vi kan ikke garantere en Goodiebag til dig, hvis du tilmelder dig efter d. 17. august 2017.

Du deltager ikke i præmielodtrækningen ved tilmelding efter den 17. august 2017.

Tilmelding, som hold

Vil du/I gerne tilmelde et hold til årets Hjertedametouren, så er det også muligt. Tilmelder du/I et hold på mere end 10 kvinder, så får I rabat – ligesom ved virksomhedsordningen. Se mere på tilmeldingssiden eller under Hold- og virksomhedstilmelding.

Tilmelding, som virksomhed

Igen i år er det også muligt at tilmelde jer, som virksomhedshold og samtidig opnå lidt rabat.

Læs mere på virksomhedsordning for at se mere, hvordan I gør.

BEMÆRK!

Alle tilmeldte på holdet deltager i præmielodtrækningen.

Vilkår for deltagelse

For at deltage er der flere vilkår der skal opfyldes, men først og fremmest skal du være kvinde. Herudover er sikkerheden i højsædet, derfor kræver deltagelse, at du bærer cykelhjem samt at færdselsloven naturligvis overholdes. Vi bevæger os ud i den skønne natur og derfor skal du som altid tage hensyn til miljøet mht. affald. Hvis du vil gøre stop for at se på de skønne områder eller andet, bør du respektere privatlivets fred og lytte til din sunde fornuft.

Du deltager på eget ansvar og det er vigtigt at du lytter til din krop, hvis den har bruge for væske, næring eller en pause. Pas på dig selv og hinanden.

Triatlon-styr og “følgebil” er ikke tilladt. Hvorimod El-cykler er tilladt.

Vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende. Skulle uheldet ske, man ikke kan stille op alligevel, kan man ændre navn og distance til og med løbsdagen den 26. august 2017.

Særligt for Juniorruten

Der er voksne med ude på ruten. Der kører en voksen forrest og bagerst i feltet. Hele ruten ligger på lukkede stier, hvorfor man ikke kommer ud i den offentlige trafik.

Man skal være pige fra årgang 2003-2009 for at kunne deltage i ruten.

Efter man har cyklet turen, er der kreative aktiviteter i hallen, hvor børnene kan hygge sig indtil de voksne er kommet hjem til hallen igen.

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, billetter eller andet kan du kontakte os her.