Start

Hjerterdametouren 2023 har start og mål på Torvet i 5750 Ringe.

Vi starter kl. 9.45, hvor vi byder velkommen.

Der vil være fælles start fra Torvet kl. 10.00. Vi laver sender jer afsted i mindre grupper med 2-3 min. interval, så der ikke bliver “trafikpropper”

Der bliver mulighed for flyvende start – du skal dog senest være startet på løbet inden kl. 11.00.

Tidstagningen er mellem kl. 10.00 og frem til kl. 15.00. Tidstagningen starter dog først, når du er kommet over startlinjen.

Depot

Som beskrevet under Ruter for 2023, så kan du selv bestemme distancen. Det betyder også, at du vil komme forbi Torvet i Ringe flere gange, hvis du vælger at kombinere din rute. Vi har i år ét depot – og det er placeret på Torvet i Ringe. Vi skal nok vende tilbage med en præcis placering.

I depotet vil du kunne forsyne dig med forskellige ting, så du er klar til ruten.

Når du deltager i Hjeterdametouren, så kan du uden beregning forsyne dig i vores depot.

Lodtrækning

Vi er mega glade for at kunne offentliggøre, at Kildemoes har stillet en cykel til en værdi af 5.999 kr. på højkant til årets Hjeterdametouren. Der trækkes lod blandt alle deltagere i Hjerterdametouren til denne flotte præmie. Der vil være præmieoverrækkelse kl. 14.00 på løbsdagen.

For at kunne vinde cyklen, så skal man være tilstede på Torvet til lodtrækningen eller stadig være ude på ruten!

Skulle du være heldig og vinde cyklen, så vil du få et gavebevis, som kan bruges til at købe en cykel for. Du kan selv betale ekstra og få en dyrere cykel. Du vil ikke kunne omdanne gavebeviset til kontanter og gavebeviset skal du bruge inden for ét år.

Målområde

I målområdet vil vi sørge for, at der er mulighed for værdiopbevaring og cykelparkering.

Vi skal nok vende tilbage, når vi har en plantegning over Torvet med placering af de forkellige områder.

I samarbejde med SuperBrugsen i Ringe, så bliver der lavet et madområde, hvor du kan købe mad og drikke, når du er kommet i mål. Vi sørger også for, at der bliver sat borde og bænke op i nogle store telte, så kan man sætte sig og nyde sin mad og drikkelse. Man er også velkommen til selv at medbringe sin mad.

Hele Torvet er åbent for alle, så alle kan købe mad og drikke og nyde Ringes nye Torv. Så tag du blot dit eget “heppekor” med på løbsdagen, så kan de gå rundt og snuse til butikkerne i Ringe, mens du er ude og nyde den midtfynske natur.