Vi arbejder på noget særligt til junior-pigerne. Vi vender tilbage, når vi har noget mere endeligt.

Herunder kan du se beskrivelsen fra sidste år.

Fra 2017:

Det er andet år, at vi har en Juniorrute på programmet. Ruten er for piger mellem 8 og 14 år (fra årgang 2003 til 2009).

I år har vi lavet ruten om, så man cykler fra Midtfyns Fritidscenter til Gestelev og retur. Man cykler på cykelsti hele vejen. Der vil være voksne på ruten – også når vejen skal krydses.

Én omgang er 5,8 km lang – og hvis man har mod på at tage en omgang mere, så er der mulighed for dette. Der vil været et diplom til pigerne, når de kommer i mål.

Når man kommer tilbage til hallen, så vil der være kreative aktiviteter for pigerne.

Til pigerne vil der være en goodiebag og selvfølgelig også lodtrækningspræmier på startnummeret. Juniorruten har sin helt egen goodiebag og præmiereol.

Frida cyklede juniorruten i 2016. Læs hendes oplevelse af ruten:

Hej, mit navn er Frida.

Jeg var med da Juniorruten blev kørt for første gang. Vi fulgtes ad hele vejen, hvis nogen sakkede bagud stoppede vi op og ventede. Vi havde selvfølgelig voksne med hele vejen. Det var en super fed tur fordi naturen var dejlig og det var hyggeligt at snakke med de andre piger. Ruten er ca. 6 km lang og det er meget passende til den aldersgruppe, der skal køre den. Turen var super hyggelig.

Jeg synes man skal tage med for en god og hyggelig cykeltur, så er det selvfølgelig sundt og et plus er, at man får en goodiebag.

Hilsen Frida.